Gratis fragt - Levering 1-3 hverdage

Presse

The future sound of HOME

 

Lemus blev etableret i medio 2014 af designer og iværksætter Rasmus Møller Kastrup, som ønskede at revolutionere måden vi tænker lyd på. Med et nyt og ungt frisk syn på hele højttalerindustrien, har han idag skabt en international livsstilsvirksomhed i samarbejde med en af de bedste danske lydingeniører og producenter rundt om i verden. Lemus har idag over +100 retailers og kunder rundt om i Europa og Kina, og har fornyligt vundet German Design Award 2018 for deres nye revolutionerende kollektion.  

Lemus' vision er, at integrere lyd i hjemmet og gøre det til en del af hjemmets indretning. Vi vil ændre måden vi tænker lyd i vores hjem, og med vores nye kollektion; Lemus HOME, integrerer vi lyd i smukke danskdesignet møbler til hjemmet. Her imødekommer vi begge køns behov, og leverer suveræn hifi-lyd samtidig med, at vi holder den rene og nordiske stil. 

Lemus HOME er blot første skridt på vejen og ved, at tilbyde nye unikke innovative lydmøbler, der skaber nye katagorier ved banebrydende design, vil Lemus nå sin mission om, at blive førende leder indenfor integreret designlyd til hjemmet. 

Lemus er; 

The future sound of HOME

 

 

Billedebank: Klik her 
 

For information & yderligere spørgsmål: 

Pr & Marketing manager: 

Nynne Daa
Mail: nd@lemus.dk