Gratis fragt - Levering 1-3 hverdage

Om Lemus

I 2014 blev Lemus grundlagt af den innovative danske designer, Rasmus M. Kastrup, hvis primære vision var at kombinere teknologi og design. 

Lemus går hverken på kompromis med lyden eller æstetikken men giver dig den perfekte balance mellem design, sublimt håndværk og teknologisk ekspertise. Lemus giver dig lyd, funktionalitet og design i ét. 

 

Lemus er bestående af to subbrands;
Lemus Lifestyle og Lemus Home

 

Med Lemus Home-kollektionen får du både et musikanlæg samt hjemmebiograf i et dansk designet minimalistisk møbel - helt uden kabelrod, uskønne forstærkere og besværlig tilslutning.

Vores kunder får med Lemus Home rigtig meget lyd for pengene, dette endda oven i de designmæssige dyder. Det hele pakket ind i et stykke bæredygtigt dansk håndværk i iøjnefaldende nordisk stil udformet i  neutrale farver som vil klæde ethvert hjem. 

Du kan se alle produkter i Lemus HOME-kollektionen her: Lemus HOME

 

Lemus Lifestyle

Lemus Lifestyle-kollektionen består af højttalere og høretelefoner i høj klasse, hvor vi har gjort noget ekstra særligt ud af detaljerne. Trådløst, elegant og simpelt. 

Lemus er passionerede omkring at skabe produkter der giver vores kunder ultimativ bærbarhed, fløjsbløde toner samt suveræn lyd i eksklusivt og nordisk design. Vores Lemus Lifestyle-kollektionen er højttalere og høretelefoner i høj kvalitet, hvor detaljerne er særligt i fokus . 

Med Lemus Lifestyle får vores kunder den perfekte balance mellem design, teknologisk ekspertise og følelsesmæssig appel.

Vores højtalere og høretelefoner i Lemus Lifestyle kollektionen bringer dig tættere på musikken. Produkterne giver dig fuldstændig bærbarhed i et eksklusivt og nordisk design. Du får optimal lyd, uden at gå på kompromis med designet. 

Vi henvender os til den kvalitetsbevidste forbruger, der nægter at gå på kompromis, hverken med lyd eller æstetik. Kollektionen er designet til at passe ind i ethvert hjem, og er udformet i en stadig voksende kollektion. Det minimalistiske design kombineret med den sublime lyd, er garanteret at falde i enhvers smag.


Lemus bestræber sig på at skabe smukke og velskabte produkter, som kombinerer lyd og design i absolut særklasse til den kvalitetsbevidste forbruger. Lemus bliver forhandlet i over 100 forhandlere rundt om i verden, med mange flere på vej.