Gratis fragt - Levering 1-3 hverdage - 45 dages forlænget fri returret

Besøg vores showroom

Besøg én af vores to showroom i Aarhus & København

Grundet restriktioner så er vores to showrooms desværre lukket frem til uge 9.


Vi kan desværre ikke være her for dig fysisk og byde dig velkommen i vores to showrooms, når du skal købe Lemus produkter, men bare rolig – vi er her stadig for dig, fra start til slut. Om end det er vejledning inden køb, hjælp til opsætning eller hvis du fortryder dit køb, så står vi klar til at hjælpe og tilbyder fuld tryghedsgaranti.

Vi har forlænget vores fri returret til 45 dage, så du købe dit nye lydmøbel og teste løs i 45 dage, inden du beslutter dig. 


Telefonisk support:
Tlf: + 45 31 21 61 23
Mandag-Fredag kl. 10-17

Læs mere på: https://lemus-home.dk/blogs/nyheder/tryghedsgaranti

 

Åbningstider - København: 

Onsdag - Fredag: 12-17.30

Lørdag: 12-15

Krudtløbsvej 73A,

1439 København K

Parkering:
Der er betalingsparkering lige udenfor vores showroom, så du kan roligt tage bilen.  

Åbningstider - Aarhus:

Onsdag - Fredag: 11.30-17.30

Lørdag: 11-15

Mejlgade 40,

8000 Aarhus C

Parkering:
I vores showroom i Aarhus tilbyder vi privat gratis parkering i baggården. Mindre biler kan køre ind ad Mejlgade og større biler har indkørsel fra Kystvejen ved BUPL-huset. Vi tilbyder parkering i Bås 1 & Bås 2 - hent blot en parkeringslicens inde i showroomet. 

*OBS* 
Det er ikke muligt at returnere eller reklamere over produkter i vores to showrooms. Det er udelukkende showrooms, hvor man kan se og høre produkterne. Ønsker du at returnere eller reklamere over dit produkt, så kontakt os på info@lemus.dk 

Helligdage: 

Begge showrooms holder desværre lukket på helligdage, men www.lemus-home.dk & www.lemus-lifestyle.dk holder aldrig lukket, så du kan stadig benytte dig af vores gratis fragt og hurtige levering via www.lemus-lifestyle.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Language
Danish
Open drop down