Gratis fragt - Levering 1-3 hverdage

MoWe Design: Kvinder vil have lækker teknik fra Lemus

Lemus Vintage // Black&Copper

Design vs teknik

Der er ingen tvivl om, at en god sang i radioen kan løfte ens humør på ingen tid. Jeg selv, ved ikke det store om lyd, så jeg kan ikke gøre mig klog på det. Det er nok heller ingen hemmelighed, at højttalermarkedet mest tiltaler det mandlige køn mere end kvindelige pga. teknikken, der oftest ligger bag. Men én ting ved jeg, og det er design. Derfor faldt jeg også for brandet Lemus, som jeg fik fornøjelsen af at kigge nærmere på ved Formland messen, i starten februar. Jeg har kendt deres ting gennem et par år og må sige at det ser vildt lækkert ud.

Lemus er et dansk brand, som designer lydkilder til trådløs streaming. Designet er tidsløst, nytænkende og tiltaler bestemt enhver designelsker. Men vigtigst, så er det nemt, at navigere rundt i. Dette er netop grunden til, at en god del af Lemus’ fanskare består af kvinder, da det smukke design, hvor lyd er integreret i dit hjems indretning, tiltaler kvinder i stor stil.

 

Lemus er til både mænd og kvinder

Lemus introducerede på Formland deres nye kollektion Lemus HOME, hvor lyd er integreret i smukke dansk-designet møbler og dermed gemt væk. Jeg snakkede med designer og direktør, Rasmus Møller Kastrup, som fortalte, at netop denne kollektion er designet for, at løse et problem mange samboende par har: Den store kamp om god lyd vs. lækkert design. Kvinderne vil have pænt design og er villige til, at gå på kompromis med lyden og mænd vil det modsatte. Ja, det lyder stereotypt, så undskyld, hvis jeg træder nogen over tæerne, men det er trods alt det jeg oplever hos mange i min omgangskreds…

Lemus HOME tiltaler derimod begge køn, da der ikke er gået på kompromis med hverken lyd eller design. Første produkt i kollektionen er et tv-møbel med indbygget lyd. Produktet er nemt, at bruge for selv den mest teknikskræmte, som mig,  da den blot skal sættes i stikkontakten og så er man kørende. Lemus har bl.a. vundet German Design award 2018 i kategorien ”Furniture” for dette innovative produkt.

Så slut med kluntede gulvhøjttalere, ledninger og grimme soundbars. Og tak, for smukt design, Lemus!

Jeg har lige fået én af Lemus’ Vintage-modeller i en tidlig fødselsdagsgave. Jeg er meget imponeret over lækkerheden af produktets indpakning. Diskret og så er den i læder! Ja, jeg er fan af læder-interiør i hjemmet og derfor passer denne runde højtaler perfekt ind i boligen hos os. Jeg takker giveren for at kende mig så godt! Så nu skal der danses i køkkenet!

 

Følg med i brandet via Instagram og Facebook.

– Monica Weidemann 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort