Gratis fragt - Levering 1-3 hverdage

Læs Boligcious' anmeldelser af Lemus

Design og interiørblogger Malene Marie Møller, der er kvinden bag bloggen; Boligcious har anmeldt et par af Lemus' produkter. Du kan læse hendes anmeldelse her: 

 

SMUK STREAMING AF DIN YNDLINGS MUSIK

 

TEST
P R E T T Y   M U S I C

“Sometimes music is
all you need”


Der er ikke noget der kan løfte en stemning, et humør eller en sindsstemning som musik – selv kan jeg ikke gå en dag uden! Derfor har jeg antennerne ude, så snart der er nye produkter på markedet som ikke alene kan give mig mit “livsnødvendige” (okay… der tager jeg den lige ud til kanten ;-)) behov for at fylde min hverdag med musik.

 

 

LEMUS er et dansk brand, der designer lydkilder, altså højtalere til trådløs streaming og høretelefoner. Jeg er ret vild med LEMUS design, det er både elegant og nytænkende, og så er det super let at navigere. Når man nu er så afhængig af musik som jer er samtidig med, at man går op i indretning og har en helt klar holdning til stil, så betyder det rigtig meget, at højtaleren er pæn og kan integreres i indretningen. Endnu feder er det, hvis designet er så lækkert, at man rent faktisk kan stille det frem sammen med andre pynteting, fordi det er blender godt ind og giver ekstra lækkerhed i rummet og det gør LEMUS’ design.

 

Musik der kan tages med fra rum til rum eller med i på terrassen, er kærkommen og det kan de tre lydkilder som jeg har testet for LEMUS. Lyden er overraskende god, med god substans og dybde i bassen, og jeg elsker, at det er så let at streame, at man hverken behøver at brugsanvisning eller særlig teknisk snilde, det hele forkommer helt naturligt og tager 2. sek. Lad mig præsentere de tre produkter ordentlig…

 

LEMUS VINTAGE

LEMUS VINTAGE er min favorit, når det gælder design. Meget nytænkende design og rigtig vintage-lækker. Der er brugt materialer som er de helt rigtige i forhold til tid og tendens. Det lækreste læderomslag som knappes omkring højtaleren, når den skal med på farten. Knap let læderet op og tryk på Bluetooth knappen og så er du nærmest allerde i mål. Knapperne sidder under læderet med en prægning, så de er lette at finde, endnu en super lækker detalje. Selve højtaleren er smuk med en varm gylden metal overflade.

LEMUS VINTAGE måler 21 cm. i højden og er ca. 8. cm i dia. Den koster 1599 kr. og kan købes her.

 

LEMUS SIA

Er elegant som en lille dametaske. En super feminin højtaler med læderhank som gør den let lige at tage med dig. Bløde buttede former, smukt tekstil betræk og super lækker finish i metallet, som er mat og børstet. Detaljer er helt klart nøgleordet når LEMUS udvikler design og de er også helt i top på SIA modellen. Den lille buttede kompakte frække sag her fås i tre farver, dem kan du se her. og den måler kun 12,5 cm i bredde, 10,5 i højden og små 4 cm. i dybden. Den koster kun 899 kr. og kan købes her.

 

LEMUS EARSOUND

LEMUS EARSOUND er virkelig en kæmpe opgradering af de klassiske plug-in høretelefoner jeg kender. Finsihen og designet er toplækkert og elegant. Smukke guld detaljer, lækker bordeauxrøde gummi-dutter til øret og en snoet ledning, som virker som om den kan holde til lidt af hvert. Lyden er igen super god og de her høretelefoner har fået en fast plads i min taske, jeg kan slet ikke leve uden dem.

LEMUS EARSOUND koster kun 399 kr. og kan købes her

 

Bonus info: Det er så lækkert at modtage produkterne fra LEMUS, indpakningen er nemlig lækker og giver et førstehåndsindtryk, som der leves fuldt ud op til når pakken åbnes og de smukke produkter pakkes ud.

 

 

 

 

 

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort